top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMitch van der Drift

Unieke 3 daagse mentale en fysieke reis

Een beleving om nooit meer te vergeten. Ga 3 dagen met ons mee en verwonder en verblijd jezelf.

Drie dagen lang werk je ongestoord aan jouw fysieke en mentale gezondheid.

Onder leiding van een personal trainer, mental coach en voedingscoach werk je drie dagen lang aan jouw thema’s. Deze drie dagen zullen jou diep inspireren, motiveren en je zult tot ontdekkingen over jezelf komen. Na deze drie dagen heb jij een plan hoe je jouw vitaliteit in de breedste zin van het woord blijvend gaat vergroten!


Beweging

Beweging is een essentieel onderdeel van het leven. Daarnaast geeft het enorm veel inzichten in hoe je in het leven staat op dit moment. Wij laten jou drie dagen lang ervaren wat een ongelooflijke energiebooster sporten is en hoe je dit in je dagelijks leven kunt toepassen. Na deze drie dagen heb je een blijvend plan en motivatie om met regelmaat te sporten.


Voeding

Voeding is de brandstof waarop wij als mensen functioneren. Welke brandstof jij tot je neemt en op welk moment van de dag bepaald voor een groot gedeelte jouw energielevel en uiteraard speelt het ook een grote rol in jouw mentale gezondheid. In deze drie dagen krijg je inzicht in welke voeding geschikt is om te gebruiken op welk moment en hoe je hier een plan voor jezelf in kunt opstellen.


Mindset

Welke gedragspatronen heb ik en hoe helpen die mij? En hoe zorg ik ervoor dat ik blijvend meer geluk en rust ervaar? Wij gebruiken methodieken welke op een diepe manier inwerken op de psyché en blijvend resultaat opleveren. In deze drie dagen zullen we constant bezig zijn te werken met jouw mindset om deze bewuster en sterker te maken.


Ontspanning

Hoe zorg je ervoor dat je tot een diepere staat van ontspanning gaat? Door middel van begeleide meditatie zullen we naar een dieper level van ontspanning werken. Tijdens de drie dagen zullen er momenten van diepe ontspanning zijn.

Wij stellen ons graag aan jou voor:

Mijn naam is Mitch van der Drift. Met jou wil ik echt in contact komen. Ik wil weten wat er zich achter jouw master afspeelt en welk verhaal jou hier heeft gebracht. Wat maakt jou tot de persoon die je nu bent en wat heb je nodig om blij te zijn met wie je nu al bent. Welke inzichten mag ik jou nog mee geven om nog meer te gaan stralen? Ik heb er zin in en ben klaar om jou te ontvangen.

Mijn naam is Habtamu Franke. Hoe kan jij een gelukkiger en vitaler persoon worden? Deze vragen wil ik samen met jou gaan beantwoorden. Ik wil de reis met jou aangaan naar je diepere zelf. De puzzelstukjes die ontbreken vinden en vervolgens vastmaken. Falen bestaat hier niet, je bent hier om te leren en de beste versie van jezelf te gaan worden. Ik ben er klaar voor jou hierbij te helpen!

Jij ook?

Kortom:

· Drie dagen lang, minimaal 24 concrete uren coaching

· Locatie wordt nog bekend, ergens rondom Zuid Holland

· Investering 575,- euro. Dit is inclusief overnachting en voeding! Kamer kan gedeeld worden.

· 16 tot en met 18 oktober 2020.

We beginnen vrijdag ochtend om 10.00 en sluiten zondag 19.00 af.

· Aanmelden voor 10-09-2020 via info@driftpowersports.nl

· Voor je je aanmeldt eerst contact met Mitch van der drift via 0624645259 om voorselectie te doen. Wij kunnen helaas niet iedereen mee nemen!

299 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page